1. Krémmánia Beauty Box

1. Krémmánia Beauty Box

Íme, az első boxunk. Azt gondoltuk, hogyha valaki szeret klassz kozmetikumokat megismerni és kipróbálni, akkor azok mi, krémmániások vagyunk, egy Beauty Box pedig szuper eszköz erre. A márkák:

  • Avon: A Krémmánia legnépszerűbb és legtöbbet véleményezett márkája, akiktől egy klassz újdonság lapul a dobozban. 
  • Bioderma: Több nagy krémmániás kedvencet is köszönhetünk a francia patikai márkának, és az egyik kedvencetek bekerült a beauty boxba is. 
  • Joico: A prémium hajápolási kategória képviselője a Joico, akinek egy többszörösen díjnyertes terméke került bele válogatásunkba. 
  • Nuxe: A növényi hatóanyagairól ismert francia márkától nem egy, hanem két dolgot is fogtok találni a dobozban. 
  • Paula's Choice: Az illatmentes, független tudományos kutatásokkal alátámasztott hatóanyagokra koncentráló amerikai márka híres a hámlasztóiról, az egyik kedvencetek lesz a dobozban. 
  • Zendium: A Zendium fogkrémek a szájban is jelenlévő fehérjéket és enzimeket tartalmazó, nem átlagos darabok. Szerintünk érdemes velük egy próbát tenni, hátha Te is a rajongók közé fogsz tartozni. 
Ezeken kívül is lesz még a dobozban néhány apróság (Max Factor, Police és Avon kisminták  + kuponok), plussz szerintünk maga a doboz is szépséges lett, amit érdemes megtartani és lehet benne apróságokat tárolni.

A doboz kizárólagos forgalmazója a Central Kiadói Csoport Kft. a szépségdoboz doboz csak az általa üzemeltetett webshopban vásárolható meg, további felületeken nem értékesíthető.

Hozzájárulok, hogy a Centrál Médiacsoport Zrt. Krémmánia hírlevelet küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával. Az adatkezelés részletei itt olvashatók.