10. Krémmánia Beauty Box

10. Krémmánia Beauty Box

Ezúttal olyan termékeket válogattunk össze, melyek a tudatos és a koreai bőrápolás jegyében lettek kiválasztva, és amik lefednek egy alap hatlépéses arcápolási rutint, így szinte garantált, hogy rengeteg izgalmas termékkel és a bőr számára hasznos hatóanyaggal gazdagodtok, ha beszerzitek a box-ot.

  • A doboz április 30. péntek déli 12 órától rendelhető
  • A dobozban 15 termék szerepel (10 teljes méretű, 1 utazó kiszerelés, 4 pedig minta)
  • A termékek összértéke 36 277 Ft, de a doboz ára csak 6 990 Ft
  • A doboz egyszeri, és limitált mennyiségben elérhető
  • Egy vásárló maximum 1 dobozt rendelhet

Az, hogy pontosan mi került a dobozba, mint mindig, most is meglepetés, de azt eláruljuk, hogy összesen 15 arcápolót találtok benne, melyek lefednek egy alap hatlépéses arcápolási rutint (tisztítás, tonizálás, hidratálás, fényvédelem, hámlasztás, szérum/kezelés):

Annabelle Minerals: A márka sokrétűen bevethető kiegészítő termékével nemcsak helyet és pénzt spórolhattok, hanem fenntartható és környezettudatos módon ápolhatjátok a bőrötöket.
Cosrx: A koreai márkától egy olyan alaptermék került a box-unkba, melyet a Krémmánián is nagyon sokan szeretnek.
Estée Lauder: Az Estée Laudertől egy igazi kis bőrápolási csemegét tettünk a dobozunkba, mely aktiválja és erősíti a bőrt, hogy az felfedje fiatalos, angyali ragyogását.
Eucerin: Az Eucerin termékéről úgy gondoljuk, a tudatos arcápolás egyik sarokköve, melynek használatával sokat tehettek az egészséges, fiatalos bőrért.
Garnier: A Garnier a koreai ampullák erejét ötvözi ebben a vadonatúj termékben. Ígéretei szerint használata után a bőr hidratált, feszes és a friss érzetű lesz.
Ilcsi: A Krémmánián nagyon népszerű magyar márka terméke azon túl, hogy rugalmassá és üdévé varázsolja az arcbőrt, gyulladáscsökkentő és pórusösszehúzó hatással is bír.
Kiehl's: A Kiehl’s gyorsan ható termékének célja halványítani az öregségi foltokat és láthatóan kiegyenlíteni a bőr tónusát. A márkától találtok a boxban egy kis ízelítőt egy másik termékükből is.
Mizon: A márkától egy olyan termék került a dobozba, mely minden igazi koreai rutinban megtalálható. Tökéletes zárása az arcápolási rutinnak.
Neutrogena: A márka újdonsága segít eltávolítani a fakó arcbőr szennyeződéseit a láthatóan ragyogóbb és simább megjelenésért.
Officina: Szinte nincs olyan bőrtípus, ami ha időszakosan is, de ne küzdene vízhiánnyal, ezért a márkától egy olyan termék került a box-unkba, mely ez ellen küzd.
Revox: A Krémmániás felhasználók körében ez volt az egyik legnépszerűbb arcápoló a tavalyi évben, több száz lelkes vélemény született róla az oldalon.
Secret Key: Dél-Koreában nagyon divatosak ezek a típusú bőrápolók, ezért természetesen mi sem szerettük volna kihagyni a box-unkból őket.

A doboz kizárólagos forgalmazója a Central Kiadói Csoport Kft. a szépségdoboz doboz csak az általa üzemeltetett webshopban vásárolható meg, további felületeken nem értékesíthető.

Hozzájárulok, hogy a Centrál Médiacsoport Zrt. Krémmánia hírlevelet küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával. Az adatkezelés részletei itt olvashatók.