2. Krémmánia Beauty Box - Hungarian Edition

2. Krémmánia Beauty Box - Hungarian Edition

A 10 termékből 6 teljes méret, 2 utazó kiszerelés, és 2 kisminta. A márkák:

Barilent: Évi legelső kedvences videójából már ismerhetitek a márkát, a dobozzal pedig Ti is kipróbálhatjátok, milyen kényeztető a meleg, olvadt viasszal egy masszázs.

DRHAZI: Dr. Házi Edina gyógyszerész és natúrkozmetikum specialista márkája, amit egy korábbi tesztelős játékunkból a KM-ről is ismerhettek. A dobozba a márka egyik legnépszerűbb terméke kerül.

Geek & Gorgeus: A Hélia-D-vel közös saját márkám, és a háromból az egyik hámlasztónk benne lesz a dobozban is.

Hélia-D: Ha magyar márkákról van szó, akkor a Hélia-D nem hiányozhat a felsorolásból. Hogy mi került a dobozba meglepetés, de azt eláruljuk, hogy pontosan az, amit a legjobban szerettünk volna Évivel.

Ilcsi: A másik klasszikus magyar márka a boxban, akiktől egy könnyed, általánosan használható arckrémet próbálhattok majd ki.

Kell a Púder: Évi rendszeresen emlegeti a magyar sminkmárkát, a Kell a Púdert itt a blogon is, a KM-es véleményeitek alapján pedig szinte minden KAP termék kedvenc, úgyhogy nagyon örülünk, hogy őket is megtaláljátok majd a dobozban.

Phi: A kézzel készült, csak természetes alapanyagokat használó Phi termékei szorgalmasan gyűjtik a jó véleményeket nálunk, és annyit elárulunk, hogy a márka KM-es oldalán a legnépszerűbb kiemelésbe is bekerülő öt termék egyike lesz a dobozban.

Schüssler: A homeopátiás szemlélettel és ásványi sókkal dolgozó magyar márkától egy testápoló termék fogtok a dobozban találni.

Tibolina: Nála nehéz a meglepetés faktort megőrizni, mert egy terméke van csak, de igen, ő is ott lesz a dobozban. Hatalmas Krémmánia kedvenc, néhány éve még az éves “Krémmánia legjei” toplistába is bekerült.

Yamuna: Az elmúlt 15 évben pici szappanmanufaktúrából az egyik top magyar márkává fejlődött a Yamuna, akiktől egy tényleg mindenkinek hasznos, fürdőtermék lesz a dobozban.

A doboz kizárólagos forgalmazója a Central Kiadói Csoport Kft. a szépségdoboz doboz csak az általa üzemeltetett webshopban vásárolható meg, további felületeken nem értékesíthető.

Hozzájárulok, hogy a Centrál Médiacsoport Zrt. Krémmánia hírlevelet küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával. Az adatkezelés részletei itt olvashatók.