4. Krémmánia Beauty Box - Hungarian Edition

4. Krémmánia Beauty Box - Hungarian Edition

A 10 termékből 7 teljes méret és 3 utazó kiszerelés. A márkák:

Aromax: Hogy mi kerül a dobozba, az meglepetés, de annyit elárulhatunk, hogy Krémmánián eddig szinte csak maximális pontszámú vélemény érkezett rá és szuperül feltölti a bőrt nedvességgel, valamint selymesen lágy, rugalmas tapintást hagy maga után. 

Biola: A tanúsított biokozmetikumokat gyártó kecskeméti márka termékének különlegessége, hogy két funkcióban is használható és eddig róla is csupa jó tapasztalatról számoltatok be a KM-en.

DRHAZI: Dr. Házi Edina gyógyszerész és natúrkozmetikum specialista márkája, amit a korábbi boxunkból is ismerhettek már. A dobozba ezúttal egy olyan termék kerül, mely a bőr fiatalosabb kinézetének elősegítését ígéri.

Happyskin: A magyar márkától egy testápoló terméket fogtok a dobozban találni, melynek különlegessége, hogy olyan összetevőkben gazdag, melyek nem csak hosszantartó hidratáltságérzetet biztosítanak, hanem nyugtatják is a bőrt.

Helia-D: Ha magyar márkákról van szó, akkor a Hélia-D nem hiányozhat a felsorolásból. A mostani dobozba nem egy, hanem rögtön kettő terméket is találhattok majd tőlük, közülük az egyik utazásoknál lehet hasznos társ, a másik pedig egy igazi alapdarab, ami mindig jól jön.

Ilcsi: A másik klasszikus magyar márka a boxban, akiknek az egyik legnépszerűbb terméke került a dobozba.

Pom-Pom: A natúrkozmetikumokat gyártó magyar márka rengeteg rajongót gyűjtött az elmúlt időszakban Krémmánián, tőlük egy gyümölcsös illatú újdonság lapul majd a dobozban.

Prokop Kata Sminkakadémia: Prokop Kata terméke annyira új, hogy még csak most fog jön kijönni vele a piacra, így ennek a Beauty Boxnak a tulajdonosai elsőként ismerkedhetnek meg ezzel a gyönyörű selyemfényt biztosító termékkel.

Yamuna: Az elmúlt 15 évben pici szappanmanufaktúrából az egyik top magyar márkává fejlődött a Yamuna, akiktől egy bőrbarát összetételű arcápolási terméket próbálhattok majd ki.


Hozzájárulok, hogy a Centrál Médiacsoport Zrt. Krémmánia hírlevelet küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával. Az adatkezelés részletei itt olvashatók.