5. Krémmánia Beauty Box

5. Krémmánia Beauty Box

A 11 termékből 5 teljes méret, 5 utazó kiszerelés és 1 ajándék. A márkák:

Ara: Ezúttal csempésztünk Nektek a dobozba olyan egy kis meglepetést is, ami nem kozmetikum, hanem egy apró, de annál praktikusabban kihasználható kiegészítő. 

Batiste: A Krémmánia legnépszerűbb szárazsamponjait köszönhetjük a márkának, ezek közül lapul majd egy a boxban.

Bio-Oil: Nála nehéz a meglepetés faktort megőrizni, mert egy terméke van csak, de igen, ő is ott lesz a dobozban. A kategóriájában hatalmas Krémmánia kedvenc, hónap kedvence is volt már az oldalon.

B.U.: A B.U. egy érzéki, buja illatú újdonsággal fog meglepni Benneteket.

CND: A prémium körömápolási kategória képviselője a CND, akinek egy többszörösen díjnyertes terméke került bele válogatásunkba, mely igazi gyorssegély lehet a szeles őszi napokon.

Dr. Organic: A márkától a mostanság a nagy hype övezte összetevőt, aktív szenet tartalmazó terméket is tettünk a dobozba.

Himalaya Herbals: A hűvösebb idő beköszöntével nincs az a bőr, aminek az extra hidratálás ne tenne jót, ez a Himalaya Herbals termék pedig pontosan ebben segít.

Swiss Image: Az alpesi gleccservizet tartalmazó termékeket gyártó svájci márkától egy kíméletes, mindennapos használatra ajánlott arcápoló lapul a boxban.

Treaclemoon: Cukros, rózsaszín és ennivaló, az oldalon pedig már 50-en mondtak róla véleményt és a legtöbb Krémmániásunk maximális pontszámmal illette.

Uriage: A Krémmánián is népszerű dermokozmetikai márkától egy igazi őszi alapdarab lapul a dobozban.

Ziaja: A természetes alapanyagokból készülő termékeket gyártó lengyel kozmetikai cégtől egy hajápolási terméket fogtok a dobozban találni.


A doboz kizárólagos forgalmazója a Central Kiadói Csoport Kft. a szépségdoboz doboz csak az általa üzemeltetett webshopban vásárolható meg, további felületeken nem értékesíthető.

Hozzájárulok, hogy a Centrál Médiacsoport Zrt. Krémmánia hírlevelet küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával. Az adatkezelés részletei itt olvashatók.