6. Krémmánia Beauty Box

6. Krémmánia Beauty Box

A 12 termékből 11 teljes méret és 1 utazó kiszerelés. A márkák:

Aromax: Az Aromax nagyon népszerű nálunk a szuper olajai miatt, ezek közül találtok majd a dobozban egy népszerű, sokoldalúan használható változatot. 

Avon: A márka egyik legnépszerűbb dekorkozmetikuma került a dobozba egy igazán nőies árnyalatban.

Biola: A tanúsított biokozmetikumokat gyártó kecskeméti márkától egy olyan arcápolót tettünk a boxba, amellyel még könnyebb lesz a tavaszi megújulás.

Bourjois: A márkától egy krémmániásoknak való alapdarab, egy igazi "Bourjois klasszikust" rejt a mostai dobozunk.

Carmex: A Krémmánia legnépszerűbb ajakápolóit köszönhetjük a márkának, ezek közül lapul majd egy a boxban.

Dove: A nők valódi szépsége mellett kampányoló cégtől egy hajra való terméket fogtok a dobozban találni.

Helia-D: Az egyik legismertebb magyar kozmetikai márka ezúttal egy mennyei illatú, frissítő hatású kozmetikummal készült Nektek.

Les Sens de Marrakech: Természetes, helyi marokkói alkotóelemek és mennyei illatok és kézműves hagyományokat felvonultató csomagolás jellemzi a márkát, melytől szintén találtok majd terméket a dobozban.

Love Beauty and Planet: A Krémmánián is népszerű vegán márkától egy igazi egzotikus illatú alapdarab lapul a dobozban.

Mixa: Az érzékeny bőrre szakosodott francia márkának egy olyan terméke került bele válogatásunkba, amely hónap kedvence is volt már az oldalon és a legtöbb Krémmániásunk maximális pontszámmal illete.

Oriflame: Több nagy krémmániás kedvencet is köszönhetünk a svéd márkának, és az egyik kedvencetek bekerült a beauty boxba is.

Signal: A Signal egy izgalmas ízű, természetes összetevőket tartalmazó fogkrém újdonsággal fog meglepni Benneteket.


A doboz kizárólagos forgalmazója a Central Kiadói Csoport Kft. a szépségdoboz doboz csak az általa üzemeltetett webshopban vásárolható meg, további felületeken nem értékesíthető.

Hozzájárulok, hogy a Centrál Médiacsoport Zrt. Krémmánia hírlevelet küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával. Az adatkezelés részletei itt olvashatók.