7. Krémmánia Beauty Box - Curelty free

7. Krémmánia Beauty Box - Curelty free

A 10 termékből 8 teljes méret és 2 utazó kiszerelés. A márkák:

Adrienne Feller: A termálvizet tartalmazó termékeket gyártó magyar márkától egy kíméletes, mindennapos használatra ajánlott arcápoló lapul a boxban.

Essence: A KM egyik legnépszerűbb dekorkozmetikai márkája olyan termékkel készült Nektek, amely hónap kedvence is volt már az oldalon és a legtöbb Krémmániásunk maximális pontszámmal illette.

Fabulon: A márka egyik idei újdonsága került a dobozba, ami bár minden bőrtípusra szuper, főleg a zsíros, problémás bőrűek fognak neki örülni.

GlamOriginal: A GlamOriginal egy magyar márka, 100%-ban természetes összetevőkkel, akiktől most egy vegán alapanyagokból készült, sokoldalúan használható dekorkozmetikumot próbálhattok ki.

Levendárium: A magyar márkától egy aromaterápiás illóolajokban gazdag, különleges bőrtápláló kozmetikum került a box-ba.

Neogence: A hatóanyagokban gazdag termékeket gyártó cég termékei közül próbálhattok ki most egyet.

Officina Merta: A márkától egy olyan termék került a dobozba, mely igazi gyorssegély lehet a téli hónapok beköszöntével.

Tadé: A natúrkozmetikumokat gyártó francia márka egyik leghíresebb termékét tettük a dobozba, mely több ezer éves, aleppói hagyományokat alapul véve készül, mediterrán környezetben.

Vintage Beauty: A natúrkozmetikumokat gyártó magyar márkától egy olyan 100%-ban növényi összetételű terméket tettünk a dobozba, amellyel még könnyebb lesz a hűvösebb időjárásra való ráhangolódás.

Yamuna: A Krémmánián is népszerű márkától egy igazi nőies illatú alapdarab lapul a dobozban.


A doboz kizárólagos forgalmazója a Central Kiadói Csoport Kft. a szépségdoboz doboz csak az általa üzemeltetett webshopban vásárolható meg, további felületeken nem értékesíthető.

Hozzájárulok, hogy a Centrál Médiacsoport Zrt. Krémmánia hírlevelet küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával. Az adatkezelés részletei itt olvashatók.