9. Krémmánia Beauty Box

9. Krémmánia Beauty Box

Ezúttal olyan termékeket válogattunk össze, melyek már bizonyítottak a Krémmániás véleményezők körében és sok elégedett vélemény született róluk a Krémmánián, így szinte garantált, hogy csupa hasznos és szuper kinccsel gazdagodtok, ha beszerzitek a box-ot.

A 12 termékből 10 teljes méret, 1 utazó kiszerelés, 1 pedig minta. A márkák pedig ők lesznek:

Avon: A márkától egy olyan sminkterméket rejt a mostani box, mely régóta nagy kedvencek az oldalon. A Krémmániás vélemények szerint nem csak nagyon könnyű vele dolgozni, de a tartóssága sem hagy kivetnivalót maga után.

Carmex: Nem árulunk el meglepetést azzal, hogy a Carmex-től egy ajakápolót találtok majd a box-ban, mégpedig az egyik legnépszerűbb változatot, mely évek óta szorgalmasan gyűjti nálunk az ötcsillagos véleményeket.

Dove: Már hosszú évek óta kategóriájának egyik top terméke ez a púderes tisztaság illatú, ¼ rész hidratáló krémet tartalmazó, klasszikus darab.

Estée Lauder: Az Estee Lauder sminktermékeinek egyik királynőjét is van szerencsénk a box-ban köszönteni egy-egy igazán nőies és telt színű árnyalatban.

Estée Lauder: Dacára a kissé borsosabb árának, már a kezdetek óta a legnépszerűbb bőrápolók között szerepel a Krémmánián ez az ikonikus termék. A box-ba a nemrég megújult változatából tettünk.

Geek & Gorgeous: A Krémmániát alapító Rácz Judit és a Helia-D közös márkájának egyik legnépszerűbb terméke is belekerült a dobozunkba, mely biztosan feldobja majd az őszi arcápolási rutinodat!

Helia-D: A magyar márkától egy igazi őszi kence került a termékek közé, mely remekül teljesített véleményezőink körében is. Azon túl, hogy jól hidratál és hamar beszívódik, még az illata is nagyon finom.

Himalaya: Már több száz vélemény érkezett rá, melyek nagy része kategóriája legjének találta. A termék jó hatását növényi enzimtechnológiával nyert gyógynövényes formulája biztosítja.

Ilcsi: A Krémmánián nagyon népszerű magyar márka egyik legkedveltebb terméke azon túl, hogy simítja, megnyugtatja a bőrt, hidratáló, hámosító és bőrszépítő hatással is bír.

Moyra: Ebből a a gyorsan száradó, már egy rétegben is tökéletes fedést biztosító, szépen terülő és tartós termékből öt különböző színárnyalatot kaptunk, melyek közül egy-egy árnyalat kerül a dobozokba.

Tresemmé: Krémmániásaink mennyeinek tartják az illatát és az állagát, a használata után pedig eddig szinte mindenki puha, illatos és élettel teli hajról számolt be.

Uriage: A Krémmániás vélemények zöme szerint kíméletesen nyugtatja, hidratálja még a legérzékenyebb bőrt is ez a bőrbarát izotóniás, valamint ásványi anyagokban és nyomelemekben kiemelten gazdag bőrápoló termék.

A termékek összértéke 30 011 Ft lett, a doboz ára azonban csak 5890 Ft (+ postaköltség). Két doboz együttes vásárlása esetén a szállítási költség ingyenes.

A doboz kizárólagos forgalmazója a Central Kiadói Csoport Kft. a szépségdoboz doboz csak az általa üzemeltetett webshopban vásárolható meg, további felületeken nem értékesíthető.

Hozzájárulok, hogy a Centrál Médiacsoport Zrt. Krémmánia hírlevelet küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával. Az adatkezelés részletei itt olvashatók.